Pawshake logo
Nathalie

Vakantie Voor Je Hond!

Lier
44 mal als Favorit gespeichert
9 Stammgäste
Zuletzt kontaktiert vor 8 Tagen
Mitbewohner: 2 Hunde und 1 Katze
Mitbewohner: schnauzer Quick
Vor 3 Tagen
Letzte Aktivität vor
<92h
Antwortrate
100%
Antwortrate
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
25 EUR für jedes zusätzliche Tier
30 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise

Über Nathalie

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Nathalie, opgegroeid tussen honden en heb zelf altijd honden gehad. Sinds een vijftal jaar is daar een kat bijgekomen. Ik ben leerkracht, maar omdat ik het fijn vind om voor dieren te zorgen en ik weet hoe moeilijk het vaak is een goede oppas te vinden, vang ik honden op van mensen die even weg zijn (op reis, hospitalisatie,...).

Waar komt/komen uw hond(en) terecht?

Ik woon in een doodlopende straat, in een vrijstaande woning met een grote tuin (+2500 m², zie foto's). Ik heb slechts één "onmiddellijke" buur. Tussen mijn huis/tuin en de andere buren ligt ofwel een weide ofwel een bos. Naast mijn woning vertrekt een weggetje naar de Netedijk waar ik heerlijk met honden kan wandelen.

Mijn drie zonen (13 tot 18 jaar) vinden het tof om honden op bezoek te krijgen. Ze geven hen graag aandacht in de vorm van spelen en knuffelen. Maar ze zijn oud genoeg om te weten welke honden dit wel/niet fijn vinden.

Verder lopen er hier twee honden rond: Quick en Jil. Quick is een schnauzerteefje van gemiddelde grootte van ongeveer tien jaar. Jil is ook een teefje, ze is een asielhond van zeven jaar, waar iets van een zwarte labrador inzit. Beide honden leven regelmatig in een grotere roedel en zijn het gewoon om andere honden op bezoek te krijgen.

Tenslote is er ook nog Charel, een kater die ik een viertal jaar geleden adopteerde. Hij trekt zich niets aan van alle hondendrukte en leeft boven gewoon zijn eigen leventje.

Hoe ziet het hondenleventje er hier uit?

 • Tijdens de schoolweken ben ik ongeveer halve dagen thuis. Tijdens de schoolvakanties ben ik meestal thuis.
 • Wanneer ik thuis ben, leven de honden volgens eigen zin: in de winter lekker binnen bij mij of als ze liever buiten spelen, kan dat ook. In de zomer staan de deuren vaak open en kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Wanneer ik niet thuis ben en 's nachts, mogen de honden buiten in onze grote tuin of mogen ze lekker binnen liggen in de living of in de "hondenlogeerkamer" (zie foto's). Dit uiteraard enkel als de hond het gewoon is om in huis te leven en te slapen.
 • 's Morgens maak ik gewoonlijks een wandeling van ongeveer 30 minuutjes met de honden. Maar ik pas de wandelingen aan aan uw hond. Is hij/zij heel actief, dan probeer ik dagelijks nog een flinke wandeling van ongeveer een uur te maken. Is uw hond al wat ouder, of minder actief, dan pas ik de duur van de wandeling aan aan zijn/haar behoefte. Als uw hond graag speelt, dan gaan we ook wel eens naar een hondenweide in de buurt, waar hij/zij zich lekker kan uitleven met andere honden.
Welke honden zijn welkom?

Ik zie alle honden graag: dik of dun, groot of klein, reu of teefje, maar omwille van praktische redenen hieronder toch enkele voorkeuren...

 • De tuin is omheind met schapendraad. Prima voor honden die niet de neiging hebben op avontuur te gaan, maar niet geschikt voor echte ontsnappers!
 • Als u kiest om uw hond hier te laten logeren, komt hij of zij in een levendige omgeving terecht. Diertjes die kinderen en andere honden niet appreciëren zullen hier niet gelukkig zijn...
 • Uw hond mag mee in huis wonen, dus ik verwacht wel dieren die dat gewoon zijn. Het is voor niemand fijn als ze hier de boel afbreken!
 • Uiteraard verwacht ik enkel dieren die sociaal zijn met andere honden en die volledig in orde zijn met hun vaccinaties, de honden moeten ook gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Boekje meebrengen a.u.b.!

Tenslotte

 • Ik vraag om eigen voeding mee te geven en zal uw hond eten geven volgens dezelfde regelmaat als u thuis doet.
 • Indien er een gezondheidsprobleem moest zijn, zal ik u eerst proberen te contacteren om te overleggen. Kan ik u niet bereiken zal ik zelf beslissen naar mijn dierenarts gaan en eventuele voorgeschreven medicatie toedienen. Uiteraard verwacht ik dat u dit later terugbetaalt.
 • Ik vind het fijn als u eerst eens langs komt met uw hond om te kijken waar hij/zij terecht komt alvorens echt te reserveren, zo ziet u zelf hoe het hondenleven er hier aantoe gaat en kunnen onze honden al eens kennismaken. Stuur me gerust een berichtje om af te spreken!
 • Honden verwelkomen doe ik tussen liefst voor 17 u. Op die manier heb ik alle tijd om bij hen te zijn, al eens een wandeling te maken en kunnen ze rustig aan hun omgeving wennen.
 • Ik neem enkel reservaties aan van minimum twee dagen (dit komt overeen met een Pawshake reservatie van twee nachten).

Nathalies Dienstleistungen

Beim Sitter zu Hause

Hundebetreuung über Nacht
Dein Hund übernachtet beim Sitter zu Hause
25 EUR für jedes zusätzliche Tier
30 EUR
/Nacht

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung. Wird die Buchung am oder nach dem Startdatum storniert, ist keine Erstattung mehr möglich.

Bewertungen

starstarstarstarstar
Kommunikation
starstarstarstarstar
Hält sich an Vereinbarungen
starstarstarstarstar
Akkurate Beschreibung
starstarstarstarstar
Umgang mit Tieren
starstarstarstarstar
Preis-Leistungs-Verhältnis
starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Tamara, 2022-07-26

Nathalie houdt echt rekening met de wensen van de honden. Zo werd er veel gewandeld en mocht Neo elke dag zwemmen. Ze had er zelfs een zwembad voor gezet. Onze honden waren zelf ook op vakantie.

starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Kathleen, 2022-07-13

Nathalie is super goed in omgang met honden. Lucy heeft bij Nathalie een leuke vakantie gehad. Regelmatig foto's en updates. Gewoon top 👍👌

1
2
3
4
5
...
11
next page

Verfügbarkeit

Nathalie's Haustiere

Charel
kat
Jil
labrador x ? (uit asiel geadopteerd)
Quick
schnauzer

Über das Zuhause von Nathalie

Akzeptierte Haustiere

Welpen
< 1 Jahr
alle Größen
0-80 kg
Alter des Hundes
0-20 Jahre
Geschlecht des Hundes
Weiblich & Männlich

Nathalies Zuhause

Einen großen Außenbereich
hat Kinder über 10 Jahre
Einen vollständig eingezäunten Garten
Nottransport

Kompetenzen

Relevante Erfahrung

Ich spreche Englisch & Französisch & Niederländisch
+5 Jahre Erfahrung

Ich kann Medikamente

Oral verabreichen

Statistiken

Facebook
Verifiziert
SMS
Verifiziert
Email
Verifiziert
Nathalie

Nathalie

Vakantie Voor Je Hond!

Lier
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
25 EUR für jedes zusätzliche Tier
30 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise
Kontaktiere Nathalie

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung. Wird die Buchung am oder nach dem Startdatum storniert, ist keine Erstattung mehr möglich.

Buche über Pawshake, um von unserer Pawshake-Garantie, Kundenbetreuung, Buchungsgarantie, unseren sicheren bargeldlosen Zahlungen, Foto-Updates und mehr zu profitieren!

Kontaktiere Nathalie