Pawshake logo
Nathalie

Nathalie

Lier
4 mal als Favorit gespeichert
Zuletzt kontaktiert vor 7 Tagen
Zuletzt aktiv vor 3 Tagen
Mitbewohner: 2 Hunde und 1 Katze
Mitbewohner: schnauzer Quick
Antwortet meist innerhalb von einer Stunde
<1h
Antwortrate
97.14%
Antwortrate
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
20 EUR für jedes zusätzliche Tier
25 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise

Über Nathalie

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Nathalie, opgegroeid tussen honden en heb zelf altijd honden gehad. Sinds een vijftal jaar is daar een kat bijgekomen. Ik ben leerkracht, maar omdat ik het fijn vind om voor dieren te zorgen en ik weet hoe moeilijk het vaak is een goede oppas te vinden, wil ik graag honden opvangen van mensen die even weg zijn (op reis, hospitalisatie,...).

Waar komt/komen uw hond(en) terecht?

Ik woon in een doodlopende straat, in een vrijstaande woning met een grote tuin (zie foto). Ik heb slechts één "onmiddellijke" buur. Tussen mijn huis/tuin en de andere buren ligt ofwel een weide ofwel een bos. Naast mijn woning vertrekt een weggetje naar de Netedijk waar ik heerlijk met honden kan wandelen.

Mijn drie zonen (12 tot 17 jaar) vinden het heel tof honden op bezoek te krijgen. Ze geven hen graag aandacht in de vorm van spelen en knuffelen. Maar ze zijn oud genoeg om te weten welke honden dit wel/niet fijn vinden.

Verder lopen er twee honden rond: Quick is een schnauzerteefje van gemiddelde grootte van ongeveer tien jaar, Jil is ook een teefje, ze is een asielhond waar iets van een zwarte labrador inzit van ongeveer vier jaar. Beide honden leven regelmatig in een grotere roedel en zijn het gewoon om andere honden op bezoek te krijgen.

Tenslote is er ook nog Charel, een kater die ik een viertal jaar geleden adopteerde. Hij trekt zich niets aan van alle hondendrukte en leeft gewoon zijn eigen leventje.

Hoe ziet het hondenleventje er hier uit?

Tijdens de schoolweken ziet mijn werkschema er nogal onregelmatig uit. Buiten het weekend ben ik ongeveer halve dagen thuis. Tijdens de schoolvakanties ben ik meestal thuis.

Wanneer ik thuis ben, leven de honden volgens eigen zin: in de winter lekker binnen bij mij of als ze liever buiten spelen, kan dat ook. Zijn ze vuil, dan drogen ze eerst even in de berging alvorens binnen te komen. In de zomer staan de deuren vaak open en kunnen ze gaan en staan waar ze willen.

Wanneer ik niet thuis ben en 's nachts, mogen de honden buiten in onze grote tuin en kunnen ze via een luikje in een kleine berging of in het tuinhuis. Heeft uw hond graag zijn eigen kussen bij, dan kan dat. Daarvoor voorzien we dan een plekje in het tuinhuis. Heeft u liever niet dat uw hond buiten slaapt, dan mag hij/zij beneden, in de "hondenlogeerkamer" (zie foto's) en gang, slapen. Dit uiteraard enkel als de hond het gewoon is om in huis te leven en te slapen.

's Morgens maak ik een kleine wandeling (ongeveer 10 minuutjes) met de honden. Verder pas ik wandelingen aan aan uw hond. Is hij/zij heel actief, dan probeer ik dagelijks (tijdens schoolweken om de dag) een flinke wandeling van ongeveer een uur te maken. Is uw hond al wat ouder, of minder actief, dan pas ik de duur van de wandeling aan aan zijn/haar behoefte. Als uw hond graag speelt, dan gaan we ook wel eens naar een hondenweide in de buurt, waar hij/zij zich lekker kan uitleven met andere honden.

Welke honden zijn welkom?Ik zie alle honden graag: dik of dun, groot of klein, reu of teefje, maar omwille van praktische redenen hieronder toch enkele voorkeuren...

Onze poes Charel houdt erg van zijn leventje, dus poezenlievende honden hebben een pootje voor.

De tuin is omheind met schapendraad. Prima voor honden die niet de neiging hebben op avontuur te gaan, maar niet geschikt voor echte ontsnappers!

Als u kiest om uw hond of kat hier te laten, komt hij of zij in een levendige omgeving terecht. Diertjes die kinderen en andere honden niet appreciëren zullen hier niet gelukkig zijn...

Uw hond mag mee in huis wonen, dus ik verwacht wel dieren die dat gewoon zijn. Het is voor niemand fijn als ze hier de boel afbreken!

Uiteraard verwacht ik enkel dieren de volledig in orde zijn met hun vaccinaties. Boekje meebrengen a.u.b.

Tenslotte

Ik vraag om eigen voeding mee te geven en zal uw hond eten geven volgens dezelfde regelmaat als u thuis doet.

Indien er een gezondheidsprobleem moest zijn, zal ik u eerst proberen te contacteren om te overleggen. Kan ik u niet bereiken zal ik zelf beslissen naar mijn dierenarts gaan en eventuele voorgeschreven medicatie toedienen. Uiteraard verwacht ik dat u dit later terugbetaalt.

Ik vind het fijn als u eerst eens langs komt met uw hond om te kijken waar hij/zij terecht komt alvorens echt te reserveren, zo ziet u zelf hoe het hondenleven er hier aantoe gaat en kunnen onze honden al eens kennismaken. Stuur me gerust een berichtje om af te spreken!

Honden verwelkomen doe ik liefst niet na 17 u. Op die manier heb ik alle tijd om bij hen te zijn, al eens een wandeling te maken en kunnen ze rustig aan hun omgeving wennen.

Nathalies Dienstleistungen

Beim Sitter zu Hause

Hundebetreuung über Nacht
Dein Hund übernachtet beim Sitter zu Hause
20 EUR für jedes zusätzliche Tier
25 EUR
/Nacht

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung.

Bewertungen

starstarstarstarstar
Kommunikation
starstarstarstarstar
Hält sich an Vereinbarungen
starstarstarstarstar
Akkurate Beschreibung
starstarstarstarstar
Umgang mit Tieren
starstarstarstarstar
Preis-Leistungs-Verhältnis
starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Erica, 2020-07-30

Onze Louis is door Nathalie en haar kinderen fantastisch opgevangen. Grote tuin, veel spelen, lange wandelingen en vertroeteld worden, want moet een hond meer hebben ? En als baasjes werden we dagelijks geïnformeerd door middel van foto’s en uitleg. Zeker onze vaste oppas !!!

starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Inge, 2020-07-24

Super Oppas! Bob voelde zich helemaal thuis bij Nathalie & haar gezin!

1
2
next page

Verfügbarkeit

Nathalie's Haustiere

Jil
labrador x ? (uit asiel geadopteerd)
Quick
schnauzer
Charel
kat

Über das Zuhause von Nathalie

Akzeptierte Haustiere

Welpen
< 1 Jahr
alle Größen
0-80 kg
Alter des Hundes
0-20 Jahre
Geschlecht des Hundes
Weiblich & Männlich

Nathalies Zuhause

Einen großen Außenbereich
hat Kinder über 10 Jahre
Einen vollständig eingezäunten Garten
Nottransport

Kompetenzen

Relevante Erfahrung

Ich spreche Englisch & Französisch & Niederländisch
+5 Jahre Erfahrung

Ich kann Medikamente

Oral verabreichen

Erfahrung mit

Tieren aus dem Tierschutz

Statistiken

<1h
Antwortrate
97.14%
Antwortrate
Vor 3 Tagen
Letzte Aktivität vor
Facebook
Verifiziert
SMS
Verifiziert
Email
Verifiziert
Nathalie

Nathalie

Nathalie

Lier
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
20 EUR für jedes zusätzliche Tier
25 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise

Nicht verfügbar

Nathalie ist derzeit nicht für neue Anfragen verfügbar.

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung.

Buche über Pawshake, um von unserer Pawshake-Garantie, Kundenbetreuung, Buchungsgarantie, unseren sicheren bargeldlosen Zahlungen, Foto-Updates und mehr zu profitieren!