Pawshake logo
Tom en Bram

The Dogg House, ️ voor uw zoals

Haaltert
59 mal als Favorit gespeichert
18 Stammgäste
Zuletzt gebucht vor 6 Tagen
Zuletzt kontaktiert vor 6 Tagen
Vor 21 Stunden
Letzte Aktivität vor
<27h
Antwortrate
100%
Antwortrate
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
12 EUR für jedes zusätzliche Tier
22 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise

Über Tom en Bram

Beste baasjes,

Wij zijn Bram en Tom.

Sinds 2019 gekozen partners voor het leven. ❤️💑

In Oktober 2021 hebben we beslist de stap te zetten om samen te gaan wonen in het landelijke maar goed bereikbare Haaltert, tegen Aalst.🏡

Zo gezegd zo gedaan, in tussen zijn we gesetteld in ons huisje met middelgrote tuin.

Gezien we beide grote dierenvrienden zijn van kleins af, kwam al snel de nood om onze liefde terug te delen met een viervoeter.🐾

We zijn er echter nog niet aan uit voor welk huisdier of rust we zouden kiezen, en willen eveneens het gezinsleven met huisdier ook eerst even testen en zien hoe het loopt.

Zo besloten we samen onze liefde en passie voor huisdier aan te bieden door ons als gastgezin te registreren via Pawshake.

We laten jullie graag even kennismaken met ons:

We zijn beide jonge, zorgzame en behulpzame jongens die graag genieten van wat het leven ons te bieden heeft maar eveneens vooruit wil in het leven. Tom starte al eens met het opvangen van huisdieren tijdens een vorige relatie in 2017, en heeft dus al heel wat ervaring met het opvangen van huisdieren.

We hebben beide ook zelf huisdieren gehad in het verleden, maar die zijn jammer genoeg al van ons geen gegaan.✝️🖤

We hebben zowel ervaring met grote als kleine huisdieren. (Retrievers, labradors, Mechelaar's, Bagels, buldog's,…)🦮🐕‍🦺🐕

Zoals hierboven vermeld willen we echt gaan voor het gezinsleven. Dit wil zeggen dat we slechts een gastopvang (of twee uit het zelfde gezin) per periode aanvaarden.

We gaan voor echte kwaliteit van opvangen en verzorgen en vertroetelen onze gasten zoals het onze eigen huisdieren zijn.

We bieden een opvang aan in een huiselijke sfeer en omringd met heel veel liefde en zorgzaamheid.

We combineren het beiden met een fulltime job en zijn dus geen gastgezin waarbij een huisdier 24 op 7 onder toezicht staat zoals in een kennel of pension.

Gezien we beiden een verschillende job uitoefenen en dit zich in verschillende tijdsvakken situeert, zijn we echter wel in staat dit alles te combineren met elkaar en komen onze gasten geen aandacht tekort.

Onze gast is het maximum drie à vier uur alleen als wij gaan werken en krijgen alle liefde die een huisdier verdiend.

Als een huisdier bij ons komt logeren wordt deze opgenomen in ons gezin. Hij/zij mag vrij binnen en buiten, wij hebben een middelgrote, volledig omheinde, tuin om in te kunnen ravotten.

Uiteraard gaan we ook wandelen🥾 in de landelijke omgeving en op verkenning, uitstapjes naar zee 🏖of een mooi natuurgebied🌳 sluiten we zeker niet uit als dit mogelijk is met het huisdier.

Om de aanpassing voor een huisdier zo min mogelijk te maken en het verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij zoveel mogelijk standaard benodigdheden mee te brengen van het huisdier zelf. (voeder en waterbakje of kom, slaapmat of kussen, bench, knuffels, speeltjes, dekentjes, iets met de geur van thuis of baasje.)⚽️🧸

Gezien een huisdier deze elementen zal herkennen van thuis zal er minder stress optreden bij het huisdier en het verblijf bij ons ook aangenamer maken.

Wij proberen zoveel mogelijk de gewoontes van thuis over te nemen, en toe te passen tijdens het verblijf van een huisdier bij ons, deze worden besproken in een kennismakingsgesprek. (tijdschema voor voeding🌭, wandelen, slapen💤, snoepjes🍬,…)

Het is vanzelfsprekend dat een huisdier zich niet moet aanpassen aan de situatie, maar wij ons zoveel mogelijk proberen aanpassen aan het huisdier. (gewoontes, opvoeding, bevelen,…)

Een huisdier is een deel van je familie, en daarom is het belangrijk dat ook wanneer je er tijdelijk niet bent (reis, feest, omstandigheden,…) iemand met de nodige zorg en liefde, omkijkt naar het huisdier.

Sommige huisdieren zijn erg gehecht aan hun omgeving, zoals oudere huisdieren of net de jongere huisdieren die nog maar pas of net bij het baasje zijn. Ook voor huisdieren die niet goed overweg kunnen met andere, hier kunnen wij de ideale oplossing zijn. Het is mogelijk voor een Try-Outdag of weekend in te plannen al voor het langer verblijf zal plaatsvinden, zo doende uw huisdier gewend raakt aan een andere omgeving en aan nieuwe mensen.

Op die manier kan het baasje zijn/haar lieveling met een gerust hart achterlaten voor langere periode.

We zijn beschikbaar voor dagopvang als voor langere periodes.

Gezien we slechts een huisdier(of twee uit het zelfde gezin) opvangen per periode is onze agenda al snel vol.

wij geven geen voorkeursbehandelingen of voordelen ongeacht welk ras of eventueel aantal eerdere verblijven van het huisdier, wie eerst reserveert / aanvraagt voor een bepaalde periode zal de eerste keuze hebben het verblijf vast te leggen als dit in onze agenda nog beschikbaar is.

Daarom vragen wij het verblijf zo vroeg mogelijk te reserveren of aan te vragen, zodoende de voorbereiding op tijdig en geschikte momenten voor beide partijen kan plaatsvinden. (kennismaking , Try-Out,…)

We nemen GEEN last-minute reserveringen aan, indien er GEEN kennismaking is gebeurd of kan plaatsvinden voor het verblijf van nieuwe gasten/huisdieren.

Het spreekt voor zich dat we niet enkel willen dat de huisdieren zich goed voelen tijdens hun verblijf maar ook de baasjes. Door een regelmatig foto of video update houden we de baasjes op de hoogte over onze avonturen tijdens zijn/haar afwezigheid. Als we de toestemming hebben zal het huisdier ook schitteren op onze Instagram pagina waar iedereen onze avonturen kan volgen (@the_dogg_house (instagramprofiel)

Heb je vragen of interesse kom je graag eens langs voor een korte kennismaking? Neem dan gerust contact met ons op!📞💬

Tom en Brams Dienstleistungen

Beim Sitter zu Hause

Hundebetreuung über Nacht
Dein Hund übernachtet beim Sitter zu Hause
12 EUR für jedes zusätzliche Tier
22 EUR
/Nacht

Tom en Bram bietet ebenfalls

Hundetraining
Abholen / nach Hause bringen

Stornierungsbedingungen: Standard

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 7 Tage vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung. Wird die Buchung am oder nach dem Startdatum storniert, ist keine Erstattung mehr möglich.

Bewertungen

starstarstarstarstar
Kommunikation
starstarstarstarstar
Hält sich an Vereinbarungen
starstarstarstarstar
Akkurate Beschreibung
starstarstarstarstar
Umgang mit Tieren
starstarstarstarstar
Preis-Leistungs-Verhältnis
starstarstarstarstar
Hundetagesbetreuung
Hélène, 2022-09-19

Zeer tevreden over de opvang, niets op aan te merken!

starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Laura, 2022-09-12

Onze honden konden niet in betere handen geweest zijn, waardoor wij ze met een gerust hart konden achterlaten. 🧡

1
2
3
4
5
...
25
next page

Verfügbarkeit

Über das Zuhause von Tom en Bram

Akzeptierte Haustiere

Welpen
< 1 Jahr
alle Größen
0-80 kg
Alter des Hundes
0-20 Jahre
Geschlecht des Hundes
Weiblich & Männlich
Kleintiere
Nagetiere, Kaninchen, ...

Tom en Brams Zuhause

Einen mittelgroßen Außenbereich
Hat keine Kinder
Einen vollständig eingezäunten Garten
Nottransport

Spaziergänge

Nahegelegenes Hundefreilaufgebiet
Städtisch, Ländlich & Wald

Kompetenzen

Relevante Erfahrung

Ich spreche Englisch & Niederländisch
+5 Jahre Erfahrung
Vertraut mit Hundetrainingstechniken

Ich kann Medikamente

Oral verabreichen

Erfahrung mit

Freiwilligenarbeit im Tierschutz
Tieren aus dem Tierschutz
Verhaltensprobleme

Statistiken

Facebook
Verifiziert
SMS
Verifiziert
Email
Verifiziert
Tom en Bram

Tom en Bram

The Dogg House, ️ voor uw zoals

Haaltert
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
12 EUR für jedes zusätzliche Tier
22 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise
Kontaktiere Tom en Bram

Stornierungsbedingungen: Standard

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 7 Tage vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung. Wird die Buchung am oder nach dem Startdatum storniert, ist keine Erstattung mehr möglich.

Buche über Pawshake, um von unserer Pawshake-Garantie, Kundenbetreuung, Buchungsgarantie, unseren sicheren bargeldlosen Zahlungen, Foto-Updates und mehr zu profitieren!

Kontaktiere Tom en Bram