Pawshake logo
Maxim en Kristine

Urpetcare

Temse
9 mal als Favorit gespeichert
2 Stammgäste
Zuletzt kontaktiert vor 3 Tagen
Zuletzt aktiv: heute
Mitbewohner: 1 Hund und 2 Katzen
Mitbewohner: Pomeranian Rusty
Antwortet meist innerhalb von einer Stunde
<1h
Antwortrate
100%
Antwortrate
Gassi-Service
30- minütiger Spaziergang
4 EUR für jedes zusätzliche Tier
12 EUR
/Spaziergang
Alle Dienste und Preise

Über Maxim en Kristine

Reservaties voor opvang tot midden juni.

Hoi Baasje(s)!

Wij zijn Maxim en Kristine en uit liefde voor dieren zijn we deze dierenoppasdienst gestart! Als hond- en kattenbezitters kunnen we begrijpen dat jij zeker wilt weten dat jouw hond veilig en vrolijk is terwijl je reist of werkt. Wij houden van alle dieren, groot en klein. We zullen er voor zorgen dat jouw huisdier gelukkig en verzorgd is wanneer jij onze hulp nodig hebt.

Wij wonen te Temse, samen met onze 2 schatten van dochters, bijna 8 en 10 jaar. Zelf hebben we 1 Pomeranian, Rusty, van 1,5 jaar en 2 lieve katten, Floor en Marie (zitten apart van de hondjes).

Onze hobby's zijn: lange wandelingen maken, fietsen in de natuur en lekker koken. Wij zijn deze hobby gestart uit liefde voor dieren. Kristine is tevens vrijwilligster bij een asiel en opvang in Tenerife, waar ze de dieren een mooie start willen geven op een nieuw leven. ze helpt daar vooral achter de schermen (vluchtbegeleiding zoeken en regelen, adopties bemiddelen,..). We hebben ook al een paar pleeghondjes bij ons thuis gehad, die met succes geplaatst zijn. ❤We zijn beiden met dieren opgegroeid, en willen dit ook meegeven aan onze kinderen.

Wij komen aan huis om je lieve diertjes te verzorgen, te spelen en/of een leuke wandeling te maken. Dit kan dagelijks (als u aan het werk bent bijvoorbeeld), tijdens het weekend, of als u op vakantie bent.

Opvang bij ons thuis in familiale sfeer kan ook, maar max. 2 hondjes tegelijkertijd, dus tijdig reserveren is aangeraden.

Opleidingen:

- Momenteel volgt Kristine ook een opleiding tot hondengedragstherapeute.

- EHBO voor honden en katten

Hondenopvang: overdag tussen 7u30-17u30 - Wij vangen je hondje bij ons op in huiselijke sfeer. De hondjes kunnen samen ravotten, balletjes vangen, in de tuin spelen,... en we gaan 2 keer wandelen. Wij vangen overdag max. 2 hondjes tegelijk op.

Hondenoppas: Op vakantie, een weekendje weg, een bruiloft of weg voor het werk? Wil je gerust zijn dat je hond stressvrij is en goed verzorgd tijdens je afwezigheid? Kies dan voor huiselijke opvang, bij ons! Wij vangen enkel kleine rassen en max. 2 hondjes tegelijk op. Ze vervoegen ons gezin en we gaan een 3-4 keer per dag wandelen, op uitstap, spelen,.. Wij nemen over het algemeen de gewoontes van thuis over.

Huisbezoeken: Wij komen aan huis om je huisdiertje(s) met veel liefde te verzorgen! Vers water, lekker eten geven, kattenbak verversen, knuffelen, spelen,... een bezoekje duurt ongeveer 20 min.

In overleg kunnen we nog andere taakjes uitvoeren: Bv. Plantjes water geven, de brievenbus legen, vuilnis buiten zetten, stofzuigen in de ruimte waar de dieren verblijven, medicatie toedienen, vachtverzorging, ...

Hondenuitlaatservice: Moet(en) je hond(en) te lang alleen zitten overdag? Een pup in huis die nog niet zindelijk is? Heeft je hond veel beweging nodig? Wij komen aan huis om met je hond(en) te gaan wandelen en spelen! We strekken de pootjes, maken vriendjes, vangen balletjes,.. We kunnen dit ook combineren met een huisbezoek.

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek waarbij we jullie hond willen ontmoeten. Indien dit positief is, kunnen we verder afspreken. Bij verdere vragen, gelieve een berichtje te sturen!

Groetjes Maxim en Kristine

Maxim en Kristines Dienstleistungen

Bei Dir zu Hause

Gassi gehen
Der Gassigänger holt Deinen Hund für einen Spaziergang ab
4 EUR für jedes zusätzliche Tier
12 EUR
/Spaziergang
Hausbesuche
Buche einen Tiersitter, der zu Dir nach Hause kommt, um mit Deinem Haustier zu spielen und es zu füttern
19 EUR für zwei Hausbesuche pro Tag
10 EUR
/Tag

Beim Sitter zu Hause

Hundetagesbetreuung
Tagesbetreuung beim Sitter zu Hause
17 EUR für jedes zusätzliche Tier
20 EUR
/Tag
Hundebetreuung
Dein Hund übernachtet beim Sitter zu Hause
20 EUR für jedes zusätzliche Tier
25 EUR
/Nacht

Stornierungsbedingungen: Standard

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 7 Tage vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung.

Bewertungen

Kommunikation
Hält sich an Vereinbarungen
Akkurate Beschreibung
Umgang mit Tieren
Preis-Leistungs-Verhältnis
Hundebetreuung
Elke, 2020-01-28

Normaal vertrek ik steeds met tranen op vakantie en een bang gevoel om mijn schatjes bij iemand achter te laten . Na 7 jaar ben ik voor het eerst met een opgeheven hoofd vertrokken . Nog nooit heb ik me zo goed gevoeld om mijn honden voor een tijdje uit handen te geven . Het is duidelijk dat Kristine , Maxim en hun 2 schatten van kinderen het gewoon zijn van met honden om te gaan . Ik werd dagelijks overladen met foto’s en filmpjes waarop ik kon zien hoe goed ze hun wel hadden . Een betere oppas had ik me niet kunnen inbeelden !

Hundebetreuung
Ellen, 2020-01-02

Maxim en Kristine hebben ongetwijfeld gezorgd voor een leuke ‘eindejaarsvakantie’ voor Maurice! Hij werd meteen mee opgenomen in het gezin, en heeft naar hartenlust kunnen spelen met hun eigen hondje en een ander opvanghondje. Ik kreeg regelmatig foto’s en filmpjes doorgestuurd waaruit bleek dat hij zich echt amuseerde. 😊 Dit zijn mensen die met dezelfde liefde en oprechtheid als jezelf letten op je huisdier!

Verfügbarkeit

Februar 2020
Mo
Di
Mi
Do
Fr
Sa
So
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
März 2020
Mo
Di
Mi
Do
Fr
Sa
So
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Verfügbar
Nicht verfügbar

Maxim en Kristine's Haustiere

Rusty
Pomeranian
Floor
Katze
Marie
Katze

Über das Zuhause von Maxim en Kristine

Akzeptierte Haustiere

Welpen
< 1 Jahr
alle Größen
0-20 kg
Alter des Hundes
0-20 Jahre
Geschlecht des Hundes
Weiblich & Männlich
Kleintiere
Nagetiere, Kaninchen, ...

Maxim en Kristines Zuhause

Einen mittelgroßen Außenbereich
Hat Kinder unter 10 Jahren
Aufsicht rund um die Uhr
Einen vollständig eingezäunten Garten
Nottransport

Kompetenzen

Relevante Erfahrung

Ich spreche Englisch & Französisch & Deutsch & Niederländisch
<1 Jahre Erfahrung
Vertraut mit Hundetrainingstechniken
Kann exotische Haustiere betreuen

Uitlaatdienst

Huisbezoeken

Ich kann Medikamente

Oral verabreichen
Erste Hilfe und Wiederbelebung für Haustiere

Erfahrung mit

Freiwilligenarbeit im Tierschutz
Tieren aus dem Tierschutz
Verhaltensprobleme

Statistiken

<1h
Antwortrate
100%
Antwortrate
Vor 9 Stunden
Letzte Aktivität vor
SMS
Verifiziert
Email
Verifiziert
Maxim en Kristine

Maxim en Kristine

Urpetcare

Temse
Gassi-Service
30- minütiger Spaziergang
4 EUR für jedes zusätzliche Tier
12 EUR
/Spaziergang
Alle Dienste und Preise

Stornierungsbedingungen: Standard

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 7 Tage vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung.

Buche über Pawshake, um von unserer Premium-Versicherung, Kundenbetreuung, Buchungsgarantie, unseren sicheren bargeldlosen Zahlungen, Foto-Updates und mehr zu profitieren!