Pawshake logo
Aurore

Opvang in huiselijke sfeer bij Aurore

Blankenberge
13 mal als Favorit gespeichert
2 Stammgäste
Zuletzt gebucht vor 14 Tagen
Zuletzt kontaktiert vor 12 Tagen
Mitbewohner: 1 Hund und 3 Katzen
Mitbewohner: Kruising Maro
Antwortet meist innerhalb von wenige Stunden
Vor 19 Stunden
Letzte Aktivität vor
<2h
Antwortrate
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
15 EUR für jedes zusätzliche Tier
20 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise

Über Aurore

Hallo!

Wij zijn een gezin van 37 en 34 jaar met een dochter van 6 jaar en een aantal keer per week krijgen wij ook ons metekindje op bezoek. Zij is 2,5 jaar.

Wij zijn echte dierenvrienden. We hebben zelf een 4-jarige lieve reu die we uit het buitenland hebben geadopteerd. Onze reu is wel onzeker en soms wat angstig van karakter, dit komt omdat hij zijn eerste 10 levensmaanden op straat heeft geleefd op een vuilnisstort. 

Bij ons heeft hij de tijd en ruimte gekregen om zich open te bloeien. Ondanks dat hij nog onzeker is, is het een zeer lieve, aanhakelijke en rustige hond. Hij is super dol op wandelen. Hij is zeer sociaal naar andere honden toe maar het kan wel eens voorkomen dat het niet klikt, daarom dat we ook met een kennismakingsmoment werken. Naast onze hond hebben we nog 3 poezenkindjes van 10, 11 en 1 jaar (geadopteerd wegens afstand). Allemaal ook zeer aanhankelijk en rustig. We hebben nog 2 kippen in onze achtertuin die ons verse eitjes geven en die we van kuikentjes groot hebben gebracht in de woonkamer eerst en een vis op de kamer van onze dochter.Bij ons zijn de meeste hondjes welkom. Onze dieren passen zich snel aan met onbekende dieren maar wel op voorwaarde dat de opvanghondjes zelf ook om kunnen gaan met andere dieren (katten en honden). Zodra de dieren bij ons logeren geven we hun alle tijd en ruimte. De ene is sneller op zijn gemak, maar we pushen ze niet.

Onze dieren zijn allen gecastreerd/gesteriliseerd. 

Wij verwachten van de opvanghondjes dat ze een tijdje alleen kunnen zijn.  Mijn man werkt als internationaal chauffeur, ikzelf ben sinds kort terug thuis en heb besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ben de nodige opleidingen aan het volgen om een klein hondenpension te starten in huiselijke sfeer (dus geen kennel, geen hokken, enz.) Vandaar dat we vragen aan de mensen die opvang zoeken dat uw huisdier ook flexibel is met betrekking tot andere dieren en kinderen. We kunnen wel bepaalde ruimtes afsluiten om de nodige rust te geven aan uw huisdier. Vanaf 2023 start ik een opleiding trimmen. De bedoeling is dus dat ik vanaf 2024 mijn eigen kleine trimsalon aan huis heb in combinatie met het kleine hondenpension, huisbezoeken en uitlaatservice voor uw dieren.

Het is dus niet zo dat ze van 's morgens tot 's avonds alleen zijn, maar ze moeten wel een paar uurtjes alleen kunnen blijven. De dieren verblijven binnenshuis en beneden met of zonder bench, daar beslist u zelf voor.

Als het weer het toe laat ga ik 1 keer per week naar het strand met een losloopriem, ze worden in geen enkel geval losgelaten . De dagelijkse  wandelingen gebeuren 2 tot 3 keer per dag telkens van 20-30 minuten. Met onderlinge toestemming neem ik de honden ook naar de losloopweide waar ze dan lekker kunnen rennen.

Deze zomer heeft de tuindeur continue open gestaan dag en nacht (prachtig weer) en hadden de honden de tuin ter beschikking. Ze kunnen nergens uit de tuin ontsnappen. Er staan op meerdere plaatsen vers water ter beschikking zowel binnen als buiten, schaduwplekken buiten, vooral bij extreem warm weer blijven de honden thuis om oververhitting te voorkomen en verbrande kussentjes. Ook worden de nodige maatregelen genomen voor afkoeling.

De honden krijgen 2 keer per dag eten, indien gewenst 3 keer. Ze krijgen dan elk hun eigen rustige moment om te eten en worden apart gezet. U brengt zelf uw eigen eten mee, eventueel een mand/kussen en speeltjes. Een bench hebben wij hier ter beschikking indien gewenst. Dus hoeft u deze niet mee te nemen.

Steeds meer mensen zoeken voor hun viervoeter een opvang waar hun hond net als thuis een huiselijke sfeer hebben. Persoonlijk vind ik het voor de hond zelf veel fijner en komen ze veel sneller tot rust bij ons.
Zelfs hondeneigenaren die denken dat hun hond niet zal passen bij ons, zijn alsnog aangenaam verrast wanneer ze na een kennismakingsmoment waar ik de tijd voor neem toch positief naar huis vertrekken. Vooral onze hond Maro kan de kleine roedel aansturen en vaak een andere hond de nodige steun of terug op zijn plaats zetten indien nodig. Het is soms zelf even zoeken maar vooral 1 ding is zeer belangrijk en dat is vooral zelf rustig blijven en een rustige omgeving te creëren. Dit is een zeer belangrijke basis als je met dieren omgaat en de nodige tijd nemen om te acclimatiseren.

Ook ik leer elke dag bij met hondengedrag te herkennen en te observeren. Daarom zeg ik er ook bij het moet voor iedereen veilig en leuk blijven, ook de dieren.

Vanaf heden zullen de honden ook gecontroleerd worden op hun vaccinaties, uw hond moet voldoen aan de nodige vaccinaties:

  • de ziekte van Carré (hondenziekte)
  • parvovirose (Parco/ CPV)
  • hepatitis contagiosa canis (HCC/ leverziekte)
  • bordetellose
  • influenza (kennelhoest) bij honden
  • panleucopenie (typhus)
  • rhinotracheitis (coryza)
Er wordt een standaard routinecontrole uitgevoerd om de gezondheid van uw hond te controleren, zoals de conditie van de vacht, ogen, oren, pootjes, nageltjes, parasieten, enz. Onze dieren worden ontvlooid en ontwormd en regelmatig gecontroleerd op hun gezondheid.

Ik werk via een kennismakingsmoment zodat u,  ikzelf alsook de dieren de tijd kunnen nemen om kennis te maken samen met een kopje koffie, thee of iets anders. Zo heeft u een beter gevoel als u uw geliefde viervoeter bij ons komt brengen.

Wij hebben een eigen dierenarts die wij kunnen contacteren in geval van nood. Wij vragen ook een noodpersoon aan te geven indien er iets zou gebeuren zowel van jullie, als onze kant. 

Indien u een teef heeft die loops is op het moment van brengen of in onze opvang zit kan deze geweigerd worden als er op dat moment een ongecastreerde reu in de opvang verblijft. Daarom vragen wij om een noodpersoon aan te geven.

Wij vangen tot max. 3 honden in huis op. In de vakantieperioden kan het dus drukker zijn, maar het kan dus ook zijn dat uw hond de enigste in de opvang zit.

Honden die verlatingsangst hebben,  continue blaffen, slopen, huilen, agressief gedrag vertonen, fixatie op onze katten of andere honden kunnen wij helaas niet opvangen. Het moet voor iedereen fijn blijven, ook voor onze buren en andere dieren. Ook voor uw dier en de andere dieren moet het leuk en aangenaam blijven. 

In de toekomst zal er indien gewenst ook de mogelijkheid zijn om uw hond een trimbeurt te geven of enkel te wassen en drogen,nageltjes te knippen. Model knippen zal ook mogelijk zijn.

Indien er vragen zijn mag u altijd een bericht sturen.


Groetjes, Aurore

Aurores Dienstleistungen

Beim Sitter zu Hause

Hundebetreuung über Nacht
Dein Hund übernachtet beim Sitter zu Hause
15 EUR für jedes zusätzliche Tier
20 EUR
/Nacht
Hundetagesbetreuung
Tagesbetreuung beim Sitter zu Hause
13 EUR für jedes zusätzliche Tier
18 EUR
/Tag

Bei Dir zu Hause

Gassi gehen
Der Gassigänger holt Deinen Hund für einen Spaziergang ab
8 EUR für jedes zusätzliche Tier
12 EUR
/Spaziergang
Ein Hausbesuch pro Tag
Buche einen Tiersitter, der zu Dir nach Hause kommt und Dein Tier füttert und mit ihm spielt
12 EUR
/Tag
Zwei Hausbesuche pro Tag
Der Tiersitter kommt zwei Mal am Tag vorbei
20 EUR
/Tag

Aurore bietet ebenfalls

Abholen / nach Hause bringen

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung. Wird die Buchung am oder nach dem Startdatum storniert, ist keine Erstattung mehr möglich.

Bewertungen

starstarstarstarstar
Kommunikation
starstarstarstarstar
Hält sich an Vereinbarungen
starstarstarstarstar
Akkurate Beschreibung
starstarstarstarstar
Umgang mit Tieren
starstarstarstarstar
Preis-Leistungs-Verhältnis
starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Chelsey, 2022-08-24

Super goede ontvangst bij Aurore. Aïki was direct op haar gemak! Je ziet dat ze heel goed is met hondjes en hier ook met heel veel plezier tijd voor maakt! Ook heel veel foto’s en filmpjes gekregen wat ons enorm deugd deed. Dankjewel Aurore!!

starstarstarstarstar
Hundebetreuung über Nacht
Zhibin, 2022-08-17

Aurore is very kind and communicative! She responded very quickly and took initiative to share some nice photos during our dog's stay. She is also very flexible for receiving and picking up our dog according to our convenience. Her daughter is really lovely and took good care of our dog as well. What a super wonderful stay for dogs:-)!

1
2
3
4
5
6
7
next page

Verfügbarkeit

Aurore's Haustiere

Maro
Kruising
Pucca
Katze
Nala
Katze
Saartje
Katze

Über das Zuhause von Aurore

Akzeptierte Haustiere

alle Größen
0-20 kg
Alter des Hundes
1-20 Jahre
Geschlecht des Hundes
Weiblich & Männlich
Katzen
alle Arten
Frettchen
alle Arten
Kleintiere
Nagetiere, Kaninchen, ...

Aurores Zuhause

Einen großen Außenbereich
Hat Kinder unter 10 Jahren
Einen vollständig eingezäunten Garten
Nottransport

Spaziergänge

Nahegelegenes Hundefreilaufgebiet
Städtisch, Strand, Stadtpark & Ländlich

Kompetenzen

Relevante Erfahrung

<1 Jahre Erfahrung

Ich kann Medikamente

Oral verabreichen
Spritzen

Statistiken

Facebook
Verifiziert
Email
Verifiziert
Aurore

Aurore

Opvang in huiselijke sfeer bij Aurore

Blankenberge
Hundebetreuung über Nacht
24 Std., beim Tiersitter
15 EUR für jedes zusätzliche Tier
20 EUR
/Nacht
Alle Dienste und Preise
Kontaktiere Aurore

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung. Wird die Buchung am oder nach dem Startdatum storniert, ist keine Erstattung mehr möglich.

Buche über Pawshake, um von unserer Pawshake-Garantie, Kundenbetreuung, Buchungsgarantie, unseren sicheren bargeldlosen Zahlungen, Foto-Updates und mehr zu profitieren!

Kontaktiere Aurore