Pawshake logo
Marieke

Marieke

Wilrijk
8 mal als Favorit gespeichert
3 Stammgäste
Zuletzt gebucht vor 6 Tagen
Zuletzt kontaktiert: gestern
Zuletzt aktiv: heute
Antwortet meist innerhalb von einer Stunde
<1h
Antwortrate
98.04%
Antwortrate
Gassi-Service
30- minütiger Spaziergang
5 EUR für jedes zusätzliche Tier
10 EUR
/Spaziergang
Alle Dienste und Preise

Über Marieke

Hallo! Ik ben Marieke, een 23-jarige diergeneeskunde studente (2e bachelor). Ik studeer op campus drie eiken te Antwerpen en woon samen met een studiegenote (3e bachelor) op een appartement in Wilrijk. Ik ben verzot op alle dieren en zou dan ook graag wat meer met ze kunnen doen!

De campus is 5 minuten fietsen. Ik heb een rustig jaartje waardoor ik maximaal 1 les op een dag heb (meestal maar 2/3 per week). Ik ben dus maximaal 2,5 uur op een hele dag uit huis. Ik kan dus perfect een dier opvangen die veel aandacht nodig heeft, of niet (lang) alleen kan zijn. Ik heb dus de ganse dag de tijd om met de dieren bezig te zijn of ze aandacht te geven.

Ik vind het ook prima om bij u thuis op te passen zodat de diertjes in hun eigen omgeving kunnen blijven! Ik heb altijd genoeg studeerwerk te doen om mij op een andere locatie bezig te kunnen houden :)

Diensten: *Indien uw hond de dag bij mij verblijft zal ik deze uitlaten naar behoefte. (een senior minder lang en vaker korte plasjes bijv.) Ik ga graag grote wandelingen maken en zal de hond zo'n 4/5 keer per dag uitlaten (sochtends, tussen de middag, rond 4 uur, na het avondeten en voor bedtijd). Eventueel kan ik de hond meenemen naast de fiets/met de skeelers (indien hij/zij dit gewend is natuurlijk). *Indien u wenst dat ik uw hond kom uitlaten, zal dit een wandeling van een uur zijn (+- 5km) voor de aangegeven prijs.

Ik heb zelf ook een rijbewijs en auto, ik kan dus uw diertje eventueel halen en brengen als dit nodig zou zijn. Uw hond alleen komen uitlaten kan natuurlijk ook, mits dit niet te ver uit de buurt van wilrijk is.

Over het appartement: wij wonen op de tweede verdieping, wat voor sommige honden wel een probleem kan zijn. Dus ik kan enkel honden hier opvangen die trap kunnen lopen of opgetild kunnen worden. Wij hebben een ruime woon-/eetkamer, een bureaukamer en 2 slaapkamers. De hond(-en) zou(den) overal mogen rondwandelen. De woonkamer/keuken heeft tegels en de slaapkamers tapijt. Als de hond het snel koud heeft mag hij/zij natuurlijk op de slaapkamers slapen! Aan het eind van onze straat (+-100m) is een redelijk groot park met een hondenuitlaatweide. Op deze weide is het vaak druk, dus als de hond nood heeft aan sociale contacten kan hij/zij deze hier zeker op doen! Heeft de hond dat niet is er hier in de omgeving genoeg wandelmogelijkheid met nog een groter park op een iets verdere afstand (+-500m). Op het appartement hebben wij geen andere dieren.

Wat meer over mijn ervaring:

Bij mijn ouders heb ik 2 honden, een duitse herder (helaas door ouderdom afscheid van moeten nemen) en een kleine kruising van 11. Voor deze hondjes hadden wij thuis een gezinshond, die bij ons kwam toen ik 4 was. Vanaf toen ben ik onafscheidelijk geweest met haar en is mijn liefde voor honden alleen maar meer gegroeid.

De duitse herder (Rex) was mijn hond, deze heb ik gekregen toen ik 11 was om mee te gaan trainen. Hij was een probleemhond toen wij hem kregen maar ik heb alles op alles gezet om hem de lieve knuffelhond te maken die hij nu is. Ik heb 5 gehoorzaamheidscursussen met hem gedaan bij verschillende hondenclubs (ook een kynologenclub), ik heb een agility-training met hem gedaan en deden erbij soms nog speuren met het groepje van de gehoorzaamheidscursussen. Ik heb dus ervaring met moeilijke honden, en weet ondertussen goed hoe je een hond moet trainen. Thuis hebben wij dan ook nog een kleine kruising (Prins) die wij op een wat latere leeftijd erbij hebben gekregen. Dit is een compleet ander hondje dan de duitse herder, meer angstig, knuffelig, minder leergierig.. Ook heb ik in dit hondje veel tijd gestoken om hem te laten luisteren (hij was een weglopertje). Dit niet met cursussen maar gewoon tijdens de wandelingen. Ik kan dus ook goed omgaan met de wat kleinere, fragielere hondjes die niet perse een strenge baas nodig hebben. :)

Toen ik klein was heb ik zelf ook een cavia en 2 konijnen gehad en had in mijn eerste jaar diergeneeskunde een vriend met een paar ratten waar ik heel veel was. Vind dit ook super leuke dieren en geniet er ook van om met deze te knuffelen/spelen/wandelen! Katten ben ik niet heel erg gewend mee, alleen van het knuffelen met de katten van mijn vriendinnen, heb hier ook een (lichte) allergie voor dus ik kan deze niet in huis nemen.

Mijn huisgenote heeft thuis bij haar ouders ook meerdere dieren, meerdere katten en een hond (malamute van 9 jaar). Zij is het dus zeker ook gewend om met dieren om te gaan. Wij hebben allebei een compleet ander studierooster, dus als een van de twee naar school is is de ander vaak thuis, hierdoor is er bijna altijd iemand in huis!

De foto van onze straat is ter illustratie dat wij in een zeer rustig straatje wonen, de bomen op het eind is het park al. (Foto genomen vanaf ons balkonnetje). Indien u nog meer vragen heeft over mij of de woning of de omgeving hoor ik het graag!

P.S. Het hondje op de bank in de huiskamer is ook een oppashondje! (12 jaar oud met reuma die 10 dagen bij mij heeft gelogeerd).

Mariekes Dienstleistungen

Bei Dir zu Hause

Gassi gehen
Der Gassigänger holt Deinen Hund für einen Spaziergang ab
5 EUR für jedes zusätzliche Tier
10 EUR
/Spaziergang
Haussitting
Der Sitter übernachtet bei Dir zu Hause
25 EUR
/Nacht
Hausbesuche
Buche einen Tiersitter, der zu Dir nach Hause kommt, um mit Deinem Haustier zu spielen und es zu füttern
15 EUR für zwei Hausbesuche pro Tag
10 EUR
/Tag

Beim Sitter zu Hause

Hundetagesbetreuung
Tagesbetreuung beim Sitter zu Hause
5 EUR für jedes zusätzliche Tier
15 EUR
/Tag
Hundebetreuung
Dein Hund übernachtet beim Sitter zu Hause
10 EUR für jedes zusätzliche Tier
20 EUR
/Nacht

Marieke bietet ebenfalls

Hundetraining
Abholen / nach Hause bringen

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung.

Bewertungen

Kommunikation
Hält sich an Vereinbarungen
Akkurate Beschreibung
Umgang mit Tieren
Preis-Leistungs-Verhältnis
Hundetagesbetreuung
Galatea, 2020-02-15

Mijn aussie pup heeft een goed gevulde dag gehad en veel kunnen spelen! Veel foto's en filmpjes gekregen 😊

Hundetagesbetreuung
Maaike, 2020-01-11

Heel tevreden met Marieke! Ik vind het erg moeilijk (zoals zovelen) om mijn hond bij iemand achter te laten, laat staan een vreemde. Marieke zorgde er echter meteen voor dat ik hem met een gerust hart kon achter laten. Gedurende de dag stuurde ze trouwens updates en foto's wat ik een grote geruststelling vond. Professioneel en betrouwbaar!

Verfügbarkeit

Februar 2020
Mo
Di
Mi
Do
Fr
Sa
So
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
März 2020
Mo
Di
Mi
Do
Fr
Sa
So
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Verfügbar
Nicht verfügbar

Über das Zuhause von Marieke

Akzeptierte Haustiere

Welpen
< 1 Jahr
alle Größen
0-80 kg
Alter des Hundes
0-20 Jahre
Geschlecht des Hundes
Weiblich & Männlich
Kleintiere
Nagetiere, Kaninchen, ...

Mariekes Zuhause

Eine Wohnung
Einen kleinen Außenbereich
Hat keine Kinder
Aufsicht rund um die Uhr
Nottransport

Spaziergänge

Nahegelegenes Hundefreilaufgebiet
Städtisch, Stadtpark & Ländlich

Kompetenzen

Relevante Erfahrung

Ich spreche Englisch & Niederländisch
>10 Jahre Erfahrung
Vertraut mit Hundetrainingstechniken

Diergeneeskundestudente.

5 gehoorzaamheidscursussen gevolgd, een agility-cursus en wat speurwerk gedaan.

Gewerkt bij Edgard- en Cooper als Brand activator, veel met hondjes gewerkt dus.

2 Eigen honden (bij mijn ouders thuis nu, allebei herplaatsingen).

Een eigen cavia, 2 konijnen gehad en ervaring met ratten.

3 Verzorgpaarden gehad waar ik elke week 3/4 keer heen ging.

Verschillende stages gehad bij koeien- geiten- en varkensboeren, heb dus voor niet veel schrik.

Ich kann Medikamente

Oral verabreichen
Spritzen

Erfahrung mit

Freiwilligenarbeit im Tierschutz
Tieren aus dem Tierschutz
Verhaltensprobleme

Statistiken

<1h
Antwortrate
98.04%
Antwortrate
Vor 9 Stunden
Letzte Aktivität vor
Facebook
Verifiziert
SMS
Verifiziert
Email
Verifiziert
Marieke

Marieke

Marieke

Wilrijk
Gassi-Service
30- minütiger Spaziergang
5 EUR für jedes zusätzliche Tier
10 EUR
/Spaziergang
Alle Dienste und Preise

Stornierungsbedingungen: Flexibel

Vollständige Erstattung bei Stornierung bis 12 Uhr mittags 1 Tag vor der Buchung, 50% Erstattung bei späterer Stornierung.

Buche über Pawshake, um von unserer Premium-Versicherung, Kundenbetreuung, Buchungsgarantie, unseren sicheren bargeldlosen Zahlungen, Foto-Updates und mehr zu profitieren!